A rendőrök vádemelést javasoltak egy nővel szemben, aki több alkalommal készpénzt tulajdonított el egy csákvári családtól - olvasható az FM RFK Kommunikációs Szolgálatnak jelentésében. 

 

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Helga ellen.

 A nyomozók azzal gyanúsítják a 28 éves nőt, hogy 2016 novemberében közel négyszázezer forintot lopott el párja szüleitől, egy csákvári házból. A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető a családtagok távollétét kihasználva, több részletben vette el a bankjegyeket, miután tudomására jutott azok tárolási helye. A rendőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

 A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása