Ezt a Kossuth utcai kreatív főcímű és kivitelű, helyi plakátot meglátva a Gyüre család Festők Boltjában azonosítottuk a Kossuth u.  19-t, ahol a Kipakolda működni kezdett.    

Értelmezésünk szerint ez szinte bizományi, avagy a garázsvásárok szimpatikus intézményesülése.

És az is tetszik benne, hogy az újrafelhasználásnak, a fenntartható fejlődésnek nyit ZÖLD UTAT. Skandinávia országaiban ez megszokott.   

„kielégíti a jelen szükségleteit anélkül, hogy csökkentené a jövendő generációk képességét, hogy kielégítsék a saját szükségleteiket”  

Gyerekholmikból működik már Bicskén bizományos kis kerekedés a Göllner-sarkon.

Ha el szeretnék adni valami jó állapotban lévőt, akár egészen újat - csak beviszem és segítenek eladni. Avagy bármi érdekesre rábukkanhatok. De ha csak nézelődni szeretnénk, hogy mi a bazári felhozatal, hát úgyis jó.

 

A nézelődőből lesz a vevő.   

Itt az egyik képen láttam a polcon egy Képes Világatlaszt (Reader's Digest), amiről tudom, hogy igényes kiadvány. Van például egy fiatal felnőtt férfit, akit történetesen egészen jól ismerek és ő kiskorától fel-fellapozza.... Néha kölcsön is kapom. Kis időre. A szobájába kell visszatenni. Térképolvasás belső utakra.   

 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása