A Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület idén tavasszal is lebonyolította a Bicske Kupát. Szinte hihetetlen, hogy már XXI. alkalommal építettük fel a pástokat. Az évek alatt egyre népszerűbb és szakmai körökben egyre nevesebb rendezvény most is teltházas volt, 22 csapat 195 versenyzővel nevezett.

A több hónapon át tartó szervezői munka meghozta gyümölcsét és a szombati versenynap fantasztikus hangulatban telt a Csokonai sportcsarnokában. Ahogy az már megszokott ez nem csak egy sportesemény volt. Valódi közösségi élmény ez a kupa ahol évről évre új ismeretségek, barátságok köttetnek régi ismerősök üdvözlik szeretettel egymást.

A sportolók 7 versenyszámban mérték össze magukat. A nap folyamán 151 db aranyérem, 146 db ezüst és 77 db bronz érem került kiosztásra.A hazaiak ebből 24 versenyzővel 11 db arany, 16 db ezüst és 15 db bronz medált hoztak el. Ezzel a dobogó III. helyén végeztek a csapatok versenyében.

Gratulálunk kempókáinknak a kitartó munkához, köszönjük Mestereink fáradhatatlan felkészítő munkáját. Metzger Antal elnök úr szavait idézve: “közös az érdem”.

Végül de nem utolsó sorban köszönetünket szeretnénk kifejezni Bálint Istvánné polgàrmester asszonynak, Bicske város önkormányzatának a támogatásukért, továbbá az Egyesületünket patronáló cégeknek, magánszemélyeknek és a közel 50 önkéntesek, nélkülük a XXI. Bicske Kupa nem jöhetett volna létre.

 

Képek: Horváth Judit

 

Bánáti-Hajdú Anikó

DHKSE Média és marketing referens

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása