A bűncselekmények elkövetését beismerte. Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben - adta hírük a police.hu.

 bicskei_ugy.jpg

A gyanúsított a bicskei MÁV pályaudvaron egy alvó férfitől tulajdonította el a mobiltelefonját 2023. augusztus 5-én, majd ugyanazon a helyen egy másik, szintén alvó sértett zsebéből emelte ki mobiltelefonját, valamint pénztárcáját a benne lévő pénzzel és bankkártyával 2023. szeptember 16-án. A jogosulatlanul megszerzett bankkártyával vásárolt is. A 26 éves férfi hasonló bűncselekményt követett el Budapesten is. Augusztus 17-én, a Kelenföldi pályaudvaron alvó férfi táskájából vette magához a sértett pénztárcáját.

A bicskei férfi nemcsak vagyon elleni bűncselekményeket követett el a közelmúltban, de a nyomozók tudomására jutott információk alapján kíméletlenül bánt egy bicskei körbekerített családi ház udvarán láncra kötött kutyával is. Egy karóval több alkalommal megütötte az ebet, mellyel maradandó egészségkárosodást okozott neki.

A nyomozók szeptember 25-én fogták el a körözött férfit, és – személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedés mellett - háromrendbeli kifosztás bűntett, csalás bűntett és állatkínzás vétség elkövetése miatt kihallgatták. A bűncselekmények elkövetését beismerte.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása