A 23 éves csabdi férfit akkor érték tetten, amikor - a szabálysértési értékhatáron belüli mennyiségben - hidraulika csövet és öt méter kábelt akart kilopni az aknából. Kihallgatása során több bűncselekményről is beszámolt - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a férfi csabdi és bicskei lakosú társával tucatnyi betörést követett el. Elsősorban Bicskén és Mányon törtek be a hétvégi házakba, s tulajdonítottak el műszaki és szórakoztató elektronikai cikkeket, de egy esetben Balatonfüreden is kifosztottak több házat.

A kiszemelt ingatlanokat vízi biciklivel közelítették meg, s míg egyikük a vízen maradt, a többiek ékszert, festményeket raboltak. A holmikat rövid úton értékesítették. A rendőrség a másik két gyanúsítottat is elfogta. A bíróság pénteken helyezte előzetes letartóztatásba őket.

Forrás: Népszava 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása