A fizetési határidő - ahogy Szántó János polgármester elmondta a testületi ülésen - január 27-e. Információk szerint a pénz folyósítása már folyamatban van. Tiborcz Péter, a Fidesz frakció tagja az üggyel kapcsolatban felvetette: eredetileg úgy volt, hogy a sárgaház ingatlanjait egyben, 500 millió forintért adja el a város a cégnek, ám ebből csak a korábbi 150 (ahol egy 11 lakásos társasházat épített), valamint a mostani 100 milliós tétel realizálódott. A megmaradt földterület sorsa pedig továbbra is kérdéses, sőt a képviselő egyenesen szemfényvesztésről beszélt a korábbi ígéreteket illetően.

Molnár Julianna jegyző asszony azonban megjegyezte: 2000-ben 44 millió forintért jutott az önkormányzat az ingatlanegyütteshez, ami azt jelenti, hogy mostanra már 250 millió forintot tudtak ebből forgalmazni. Ez még így is több, mint amire számíthattak, hiszen 40 éve senki nem tudta eladni a területet.

Forrás: fmh.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása