A mérkőzés a szokásos kapkodással kezdődött az ellenfél meglépett a 8. percben: 3-1! Technikai hibáinkat használták ki és lerohanásból voltak eredményesek. A 15. perc tájékán sikerült egyenlíteni, sőt átvenni a vezetést is. A 6-os védekezésünk jól működött, rendre kivédekeztük a támadásaikat. Ennek eredményeképpen a félidőt 12-8-as eredménnyel zártuk.

A pihenőt követően ismét egy kis rendezetlenség volt ránk jellemző, a megszerzett előny elfogyott, kis idő múlva az eredmény 14-14. Innét mi lőttünk előbb gólt, de hamar felzárkóztak, ismét egál. A feszültség a terembe tapintható volt. Tudtuk nem veszíthetünk, de a „B közép segítségével”, az akarásnak meglett a gyümölcse 3 góllal elhúztunk 18-15 a 17. percben. A válasz nem késett az ellenfél részéről 3-at lőttek zsinórban, 18-18 a 20. percben.

Az utolsó tartalékokat bevetve ismét 3 gólt szereztünk egymásutánjában. Ők ismét belehúztak, de csak 2 gól erejéig, ami csapatunk győzelmét jelentette. A mérkőzés végén még egy idegborzoló momentum, időntúli szabaddobást kapott ellenfelünk. Aki jártas a kézilabdában az tudhatja, hogy milyen nehéz szituáció ez. Szerencsére a lövés elkerülte kapunkat, így felszabadultan örülhettünk a győzelemnek, a végeredmény tehát 21-20 lett.

Az, hogy többszöri egál helyzetből is fel tudtunk állni jelzi azt, hogy a csapatnak van tartása, küzdőképessége. Dicséret illeti őket ezért a szép győzelemért. Ezt igazolja a mérkőzés végén Babiczky Tibor (a bírók egyike) véleménye is, miszerint a megyében eddig ez volt a legszínvonalasabb mérkőzés. Aki ott volt tényleg ezt láthatta.

Köszönet a szurkolóknak, akik ismételten nagyot alakítottak, ilyen buzdítás mellett nem veszíthettünk! Köszönjük!

Gólszerzők: Lődi D. 6, Balogh K. 6,
Balogh A .3, Schreighart Á. 3,
Juhász K. 1, Pordán A. 1, Klébert E. 1

Sárgalapok: 4 ill. 3
2 perc: 2 ill. 1
7 méteres: 3/1ill. 5/2

Következő mérkőzés május 10-én szombaton, 14.30 órakor Rácalmáson lesz!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása