Péntek éjjel a bűnözők egy Bethlen Gábor utcai ház kapuját feszegették, melynek zaját meghallotta az ott élő házaspár. Kimentek az erkélyre, aztán rendőröket hívtak, a bűnözők elmenekültek, a rendőrök kb. 2 perc alatt érkeztek a házhoz.

Szombaton egy Dózsai György utcai házba törtek be, ahonnan komoly értékeket vittek el.

Hétfőről keddre virradó éjjel 01 óra 30 perc körül a pénteki betörési kísérletre kiszemelt ház szembeszomjádhoz (!) másztak be a nem alacsony kőkerítésén a betörők, a melléképületeből motoros fűrészt, gázolajat és fűnyírót loptak el.

Mind a négy kistószegi családhoz dolgos, becsületes emberek tartoznak és Bicske város központjában élnek. Minden családot megviseltek a történtek. Velük a kistószegiek is próbálnak a bajban együtt lenni. Eszerint Bicske egész területén várhatók hasonló bűncselekmények, mert ha a "központhoz" tartozó Kistószegen ez történhetett, akkor hol nem történhet. De ez eddig is így volt. Tudja mindenki, hogy bárhová szinte bármikor betörhetnek, de a Kistószegen régen volt példa betörés-sorozatra, sokan, akiknek a családtagjai is ott éltek és élnek, nem is emlékeznek-emlékezünk hasonló bűnözői felbátorodásra...

Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása