25 éves osztálytalálkozó

2009.09.21. 17:50

"...a boldogságot a fényképen
valaha csak úgy hívták: B osztály..."
(Bornai Tibor)

Az a 8. b osztály, ami Bicskén az akkor még valóban új iskolában végzett 1984-ben, 25 éves osztálytalálkozót tart, történetében a másodikat. Szallerné Katalin osztályfőnök tanárnő osztálya - október 17-én 16 órakor találkozik újra.

Kedves osztálytársunk és barátunk sírjához megyünk először a katolikus temetőbe, egy szál virággal, mécsessel kezünkben. Kb. húsz percig fog tartani. Onnan a Korona Étterembe (Pizzafaló) megyünk, ahol reggelig lesz tanítás. Szünet nélkül. Tízórait ne hozzatok. Senki nem tud semmit Hevér József barátunk hollétéről (született 1970. körül). Nem Bicskén lakik, a mendemondák szerint Érden lehet. Kovács Tünde sem itt él már, róla sincs információnk azon kívül, hogy szép lány és valaha (ő is) az Aradi utcában lakott. Ha a kedves Olvasó tud valamit róluk, kérjük, jelezze: 30 594 66 53.

Az Olvasó, aki ismerős nevét találja itt, adja át a találkozó hírét osztálytársainknak. Jobb ha kétszer hallja, mint egyszer se. Bár a legtöbben talán már tudják a lényeget.

Almádi István
Bata Attila
Bere Gyula
Buzár Vali
Gazsi Ferenc
Glück Ferenc
Hajdú Erika
Hajas Ferenc
Hartmann Éva
Hevér József
Heitler Andrea
Izing Antal
Kindl Beáta
Kiss Benedek Angéla
Lipták Csilla
Madari József
Miklián Mariann
Mauterer Gabriella
Major Tamás
Németi János
Németi Judit
Ollé Attila
Óvári József
Paksz Szilvia
Pálóczi Krisztina
Parti Csilla
Schubert  László
Száraz Zoltán
Szurovcsek János
Vereb Jenő
Veszeczky Andrea
Viola Jószef
Vékony Zoltán.

Az alsóban, az osztályunk szétbontásáig velünk egy osztályba járó Kovács Tímea, Csónaki János, Smigura László is örömet szerezne, ha eljönne közénk és azok is, akiknek neve most nem jutott eszünkbe. Scusi. A közös költség nem lesz jelentős. Mindenki olyan ételt és italt rendel a saját számlájára, amilyet szeretne. Megkötés nincs, annyi családtagot hoztok az oszttalira, amennyit csak szeretnének.  Érezzük jól magunkat újra együtt.

Üdv, Andi, Éva, Era, Kriszti és Toncsi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása