A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi először december 18-án csapott le, egy nap alatt két kisboltot támadott meg, az eladókat gázsprayvel fújta le. Kevés pénzt tudott elvinni, ezért két nap múlva újra próbálkozott. 20-án és 21-én rabolt újra, szintén két kisboltot szemelt ki.

Karácsony másnapján újra hasonló támadásról kaptak jelzést a rendőrök. Este az egyik lakótelep egy üzletét fegyverrel rabolták ki. A tettes feltehetően ugyanaz a férfi, aki előzőleg gázsprayvel tevékenykedett. Ezúttal is kisebb összeget, mindössze 7500 forintot tudott elvinni. Vasárnap újra lecsapott, délután szintén egy lakótelepen támadott meg egy vegyeskereskedést. A kassza tartalmát kérte, az eladót a földre kényszerítette és 60 ezer forinttal távozott.

A rendőrség 100 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel az ügyben. A támadóról annyit tudni, hogy egy 165-170 centiméter magas, szőkés hajú, feltűnően vékony testalkatú fiatal férfi.

Független Hírügynökség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása