ICE - In Case of Emergency

2010.03.02. 22:34

Olyan sérülteknél, akikkel nem lehet kommunikálni, a segítségükre sietők nem tudják, hogy a  telefon hosszú címlistájából kit értesítsenek.

Talágatni túl hosszú idő lenne és ne feledjük, a család a bajban ott akar lenni szeretett családtagja mellett és minderől tudni akar.

Ezért tehetünk.

Mentőápolók és mentőorvosok azt javasolták, hogy a szükség esetén értesítendő személy adatait mindenki egyezményes megjelölés alatt adja meg.

A nemzetközileg elismert megjelölés:

ICE ( Jelentése: In Case of Emergency = "vész esetén")

Ehhez az ICE-hez a hozzád legközelebbi személynek, személyeknek  a telefonszámát kell megadni, akit vészhelyzetben / szükség esetén a rendőrségnek, mentőknek, tűzoltóknak fel kell és lehet hívni.

Ha több ilyen személyt szeretnél megadni, a következőképp lehetséges:
ICE1, ICE2, ICE3 stb.

Könnyű megcsinálni, nem kerül semmibe és vész esetén nagy segítség lehet! Küldd el minél több barátodnak, ismerősödnek, hogy minél szélesebb körben elterjedhessen ez a hír!

A bicske.info azt kívánja, hogy soha, de soha ne legyen rá szükség.

Éljen az élet...

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása