A lokálpatrióta, Bicske barát gondolkodás ugyan azt diktálja, hogy bicskei munkahelyet bicskei embernek teremtsünk  - akár pályakezdő, frissen végzett fiataloknak. Ha egy település állást tud biztosítani, legyen elsőrendű a helyi polgárok érdeke, hogy a szülőföldjükön állást, tapsztalatszerzési lehetőséget kapjanak pályájuk elején, huszonévesen.  Ne a melegen ajánlott "megfelelő" emberek érkezzenek  ide ország  más tájairól. Például, azért sem, mert a tévé bicskei családok és vállakozások adóforintjából él.

Némi fiatalítás sem ártana, akár a kuratóriumban is, a 30 körüli, 30 alatti  generáció többnyire kreatívabb, energikusabb mint szülei és nagyszülei. Lehet, hogy nem akarnak még annyira és mindenáron megfelelni főnökeiknek, egyszóval merészebbek, eredetibbek, igazságszeretőbbek. Valódi fiatal demokraták. :) S még az is lehet, hogy a Bicskén közismert óvónők és pedagógusok neveit interjú közben, műsorvezetőként  nem a maguk elé tett kis  cetliről puskázzák - a bicskei tévé főszerkesztőjeként. Hanem tudják nevüket Mert ide születtek. Vagy régen itt élnek. Tudják, hogy kik mennek, merre mennek az úton.   A Bicske Tv kuratóriuma 3 igen 1 nem szavazattal a jelenlegi főszerkesztő megbízását 2010.05.31-ig meghosszabbította. Arról is született döntés, hogy a tv honlap mindenkori webszerkesztőjét a kuratórium kéri fel, bízza meg - derül ki a bicskei adóforintokiból üzemeltetett tévé honlapjáról.

Izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása