Előzmény:

2004 óta nem jelent meg lemezünk. Több határidőt is adtunk magunknak, hogy összeállítsunk egy új zenei anyagot, ám ezeket a dátumokat rendre nem tartottuk be. Ráadásul azt a közös utat sem láttuk, amit a jövőben járni szeretnénk.

A búcsúkoncert

Közösen döntöttünk úgy, hogy befejezzük. Ennek a 23 évnek a legméltóbb lezárása egy nagyszabású "búcsúkoncert" azon a színpadon, ahol a Fesztivál kezdete óta minden évben jelen voltunk. Itt váltunk igazi "nagyszínpados" zenekarrá. A 2,5-3 órás monstre show-ra nagyon készülünk: korszakok szerint változó díszlet lesz a háttér, vendégfellépőket hívunk, és persze mi is mindent beleadunk. Ne aggódjatok: a parasztvakítástól, meg a tűzijátéktól azért továbbra is eltekintünk. A búcsúkoncertről DVD felvétel készül, s hozzá egy CD, amin az elmúlt 6 év lemezen meg nem jelent dalai lesznek, pár új szerzemény kíséretében.

Addig is

Május és augusztus között koncertezünk még néhányat és próbálunk, készülünk a nagy eseményre. Országszerte kb. 10 koncertünk lesz még, ezekről időben mindent megtudhattok majd a honlapról.

Epilógus
Nem szeretnénk olyan zenekar lenni, amelyik egy idő után majd a huszadik búcsúkoncertjét adja. Ha úgy hozza az élet évek múlva, hogy koncerteznénk, akkor az biztosan nem egy következő búcsúkoncert lesz. Még ha 10 év múlva lesz is…

Lovasi András, Kispál András, Dióssy D. Ákos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása