Havonta minden forduló két  feladatrészből állt, egy szakmai és egy kreatív feladatból. A szakmai részben postatörténeti események, postai küldemények és jellemzőik szerepeltek, a kreativitást igénylő feladatrészben postás kendő készítése, eszperente levél írása, riport postás kollégával, új termék kitalálása, résztvevők és az iskola bemutatása vagy már meglévő termék reklámozása szerepelt.

A döntőre április 16-án került sor Debrecenben. A Vajda  János Gimnázium, Postaforgalmi Szakközépiskola  csapata   4.helyen jutott be, a döntőn viszont országos első helyezést ért el. A csapat tagjai: Nagy Nikoletta, Scherer  Máté, Tankó András,13. c osztályos  tanulók.  Felkészítő tanáruk : Varga Lászlóné, az osztályfőnökük.

Mindannyiuknak  gratulálunk  a féléves  munkáért  és az első helyezésért.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása