A Kossuth utcáról nyíló Káposztás felé lejtő Nagy Károly utca forgalma jelentősen megnövekedett a Tanuszoda megnyitásával. A "belvároshoz" tartozó és Bicske legfontosabb örökségével, a Kastéllyal szemben fekvő  rövid utcában nincs még közvilágítás sem.  A kátyúk végig sűrűk, mélyek., balesetveszélyesek.  Ezek java éppen a Nagy Károly utában élő bicskeik számára is fontos tanuszoda építkezés teherszállítása során keletkezett. Az uszodába autóval igyekvők  nekik alig felróható módon nagy port kavarnak, az úton szinte csak egy autó fér el, egymással szemben alig-alig tudnak menni. Az utca lakóinak többsége szerint Bicske önkormányzatának arra kell törkednie, hogy a tanuszodai beruházáshoz méltó körülményeket teremtsenek az úttest elkészítésével. A Nagy Károlyból a Kisfaludy utca felé nyíló utcában (Nagy Károly tér) álló új és szép házak előtti útszakasz kiépítésének  fontosságáról már nem is szólva. A Nagy Károly téren ugyan már elérték az úttest  sóderózását, ezt azonban még a Nagy Károly utcában nem tették meg.

Pedig alig kerülne annyiba Bicskének, mint a (nem bicskei) pénzügyi tanácsadó féléves fix bére plusz a 25 ezer forintos napidíj...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása