3. REMÉNYSÉG SZERINT 2010. PÜNKÖSDJE UTÁN ELKEZDŐDIK TEMPLOMUNK TORONYSÜVEGÉNEK ÉS TETŐSZERKEZETÉNEK TELJES FELÚJÍTÁSA. A FELÚJÍTÁS ANYAGKÖLTÉSGEIRE 2009-BEN TÖBB MINT 7 MILLIÓ FORINTOT KÖLTÖTTÜNK, IDÉN PEDIG VÁRHATÓAN 10 MILLIÓ FORINT KÖRÜLI ÖSSZEGET KELL ERRE A CÉLRA FORDÍTANUNK.
E FELADAT ELVÉGZÉSE ÉRDEKÉBEN JÓ LENNE, HA A 2010. ÉVI  FENNTARTÓI JÁRULÉK MÁJUS-JÚNIUS HÓNAP FOLYAMÁN BEÉRKEZNE AZ EGYHÁZKÖZSÉGHEZ.
KÉRJÜK, HOGY AKI EZT MOST MEGTEHETI: TÁMOGASSA EZZEL IS EGYHÁZKÖZSÉGÉT. SZINTÉN HÁLÁS SZÍVVEL FOGADUNK MINDEN ADOMÁNYT ERRE A CÉLRA.    
A fenntartói járulékot a lelkészi hivatalban, vagy a gyülekezeti pénztáros (Knáb Istvánné) fogadó óráin (Hétfő: délelőtt 9-11-ig; csütörtök: délután 3-5-ig), a gyülekezeti házban (Kossuth tér 01), lehet befizetni.
Segítségét is előre köszönjük mindenkinek.
5. Egy Erdélyből, pontosabban Nagykárolyból jött öt gyermekes édesapa járt nálunk két héttel ezelőtt, hogy a gyülekezet segítségét kérje. Egyik gyermeke ugyanis jobboldali mellrákban szenved és a debreceni kórházban operációra szorul. Elmondása  szerint nem részesülnek a kórházi költségek fedezésére irányuló segélyben. Kéri, hogy aki tud, segítsen. Segítséget erre a célra máig várjuk a lelkészi hivatalban, és köszönjük mindazok segítségét, akik adományt adtak eddig erre a célra.
6. Biricz Lajosné, születetett: Bőcs Mária, aki Bicskén, a Deák utcában lakott a 60-as évek elejéig, majd Pestre költözött: április 30-án, 84 éves korában elhunyt. Temetése a feltámadás és örök élet reménységében május 21-én, délután 3 órakor lesz. Isten adjon vigasztalást a gyászolóknak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása