ILLETÉKTELENEK BEJUTÁSA A LAKÁSBA

Többször tapasztaltuk, hogy illetéktelenek vízművesnek kiadva magukat becsöngetnek a lakásokba és vízmérőleolvasás (ellenőrzés, javítás, díjbeszedés stb.) ürügyén meglopják a gyanútlan tulajdonost. Felhívjuk figyelmüket,  hogy részvénytársaságunk dolgozói mérő-leolvasásnál – és minden más fogyasztói megkeresésnél – fényképes, névvel, aláírással, (vagy számmal) ellátott kitűzőt kötelesek viselni, és személyes díjbeszedést nem végzünk. Ha bárki azt állítja, hogy a FEJÉRVÍZ ZRt-től jött, és nem ismerik, illetve nincs ilyen kitűzője, ne engedjék be lakásukba, házukba.

MEGRENDELÉS NÉLKÜLI MUNKAVÉGZÉS

Előfordul, hogy ismeretlenek a „vízműre” hivatkozva magánszemélyeket és vállalkozásokat keresnek fel azzal, hogy a csatornát ki kell tisztítani, majd a munkát kifizettetik. Kérjük, hogy legyenek óvatosak, és csak akkor engedjenek idegenek által belső víz-, vagy csatornarendszerükön munkát végezni, - és csak akkor fizessenek érte – ha azt önmaguk rendelték meg.

HÁZI VÍZVIZSGÁLAT ÉS VÍZTISZTÍTÓK ÉRTÉKESÍTÉSE

Számos vállalkozás forgalmaz házi víztisztítót, de néhányan közülük a meggyőzéshez félrevezető módszert alkalmaznak. Felajánlják, hogy „vízvizsgálatot” végeznek, és azt állítják, hogy az ivóvíz fogyasztása egészségtelen. Ennek bizonyítására egy berendezéssel a csapból vett tiszta vízbe elektrolízissel vasat visznek be, melytől a víz barna színű lesz. Nyilvánvaló, hogy ezzel  - üzleti érdekeik érvényesítése érdekében - becsapják fogyasztóinkat.

Társaságunk szolgáltatási területén, a FEJÉRVÍZ által szolgáltatott ivóvíz a legjobban ellenőrzött élelmiszerek közé tartozik, és utólagos tisztítás igénye nélkül vagyunk kötelesek szolgáltatni. Saját akkreditált laboratóriumunkban rendszeresen vizsgáljuk, és emellett az ANTSZ is végez kontrollvizsgálatokat. Ennek megfelelően az ivóvizet indokolatlan házilag tisztítani, bár ha valakinek ilyen igénye van, természetesen megteheti.

Kérjük legyenek óvatosak, és ha a fentiekhez hasonló esetet tapasztalnak, jelezzék illetékes ügyfélszolgálatunknak, melyek elérhetőségét ide kattintva tekinthet meg.

FEJÉRVÍZ ZRT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása