Adatok a bicskei uszodáról

2010.11.29. 12:36

 

Már a hetvenes években is sokat emlegetett bicskei álom volt a fürdőhely, ahol a bicskei és környékbeli gyerekek megtanulhatnak úszni akár télen is, hogy Zánkán vagy más fürdőhelyen már profik legyenek.

2010-ben eddig közel 20 ezerszer jöttek az "usziba" iskolások.

6 ezerszer vettek részt délutáni oktatáson, s még a babaúszáson résztvevők uszodalátogatása is eléri a 8 százat.

Reggel 6 és 8 között továbbá 16-21 óra között meg a hétvégeken közel 30 ezerszer léptünk be idén az uszodába mi, a Bicskei Tanuszoda kedvelői.

 

Vigyázzunk tehát az uszoda megmaradására, hiszen (a különben nagyon is szükséges marketing nélkül) is jól alakult látogatottsága!

Megépült, létrejött végre, a legtöbben kedvelik ezt a jó helyet, tehát bezárása lenne a legnagyobb pazarlás!

Mivel Bicske nem tudja megtartani, hiszen már így is mindent megtesz működéséért, a választott és igen jól fizetett vezető járjon közbe, tegyen meg mindent a minisztériumi tartozás mielőbbi kifizetése érdekében.

A helyzetet nehezíti az is, hogy az uszodát üzemeltető cégnek, a KEREX-nek Ibrányban, Iváncsán és Tatán is működik tanuszodája. A minisztérium oda is nagy összeggel tartozik.

Információink szerint havi 5 millió forintot fizet a minisztérium a kivitelező és működtető cégnek. Közel félévnyi elmaradást halmozott fel a minisztérium - tudta meg a bicske.info.

(ia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása