Talma csapat nélkül maradt

2010.12.01. 23:16

A főszponzor Jack&Jones vállalat kihátrált az Antonio Banderas nevével fémjelzett alakulat mögül, amely így nem vállalja el az indulást a 2011-es Moto2-es szezonban. A dán ruházati cég a napokban értesítette Dani Devahive csapatfőnököt döntéséről.

 

Az istálló vezetősége nem meri megkockáztatni, hogy új szponzort keres az idény márciusi rajtjáig, ezért már most közölte pilótáival, Talmácsi Gáborral és az amerikai Kenny Noyes-szal, hogy szabadon kereshetnek maguknak új istállót – jelentette a spanyol EFE hírügynökség.

„Talán ez életem legnehezebb döntése az elmúlt tíz év alatt, mióta motoros csapatom van. Annak ellenére, hogy Antonio Banderasszal nagy tervekkel vágtunk neki ennek a projektnek, a gazdasági helyzet egy ilyen nehéz döntés meghozatalára kényszerített minket. Azért határoztunk így már most, és nem keresünk szponzort márciusig, mert felelősséggel tartozunk a csapat alkalmazottai és pilótai felé. Most még megvan a lehetőségük, hogy új csapatot keressenek, de márciusban már túl késő lenne nekik istállót találni" – mondta Dani Devahive.

„Jelen pillanatban nincsenek határozott terveink a jövőre nézve. Azon dolgozunk, hogy segítsük a szerelőinket, pilótáinkat, szállítóinkat és támogatóinkat, hogy ha folytatni akarják a kétezer-tizenegyes világbajnokságon, akkor a lehető legjobb feltételekkel induljanak, és jó érzésekkel zárjuk le ezt az együtt töltött kétéves időszakot" – tette hozzá a csapatfőnök.

A Stefano Favaro menedzserrel november elején szakító, ügyeit saját maga intéző Talmácsi Gábort nem sikerült elérnünk.

 

Forrás: nemzetisport.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása