A repülőklub közgyűlése

2011.03.09. 23:35

Tárgyaltak repülőterük tulajdonosi hozzájárulásáról, a helyzetéről, annak hiányáról. Még mindig csak várnak, leveleznek - értesült a bicske.info -, a reptérnek szánt, emlékmű közeli rét, legelő az Állam tulajdona. Tessely Zoltán polgármester segítséget ígért.

Elkészítették Kossuth téri székhelyüket, melyet használatba is vettek.

A közgyűlésre közel hatvan tagból harminckilencen tudtak eljönni, többen jelezték külföldi tartózkodásukat - Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós, a bicskei egyesület tagja éppen elutazott.

Székhelyükön pohárköszöntő után őzpörköltet vacsoráztak, mindenki meggyőződhetett arról, hogy alkalmas a hely elméleti foglakozások, szakosztályülések, összejövetelek, élménybeszámolók megtartására. Oktató, tájékoztató filmek vetítésére projektoruk és írásvetítőjük is van már.

Tizenegy előadásra, élménybeszámolóra már készülnek neves előadóik Bicske szívében: Dr. Lendvári Csaba, Besenyei Péter, Balázs György, Farkas Bertalan, Dr. Kelemen János stb.

A berendezett előadó-tanterem, iroda, társalgó, mosdó stb. kulturált körülményeket biztosít. A bejárati ajtó cseréje, elé esővédő féltető, könyvtár létesítése még a hátralévő feladatuk.

Havi 25 ezer + Áfa a bérleti díjunk, az Önkormányzat felé, amit tagdíjukból fedeznek. A helyiségek riasztó és videó rögzítő rendszerrel is fel vannak szerelve.

Amennyiben a sportrepülőterüket rövid időn belül nem tudják használatba venni, kénytelenek lesznek „albérletbe” menni valamelyik közeli repülőtérre.

Fizetett alkalmazottaik nincsenek, ezért hivatalos idő csak csütörtökön 17 órától van, a Bicske Bartók Béla ú. 2 számú irodában.

Jó landolást!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása