A foci nemzetközi ügy, mindannyiunk önbecsülése növekszik minden magyar gól, minden magyar focista jó mozdulata után.

/Frissítve: nem régiben ért véget a Finnország-Svédország mérkőzés, amely papírformán alakult a 2:1-es magyar győzelemmel. Egy álom ért véget, de erre már tényleg lehet építeni./

Jövőhét kedden este 8 órától játssza magyar válogatott mérkőzését a Puskás Stadionban Finnország ellen. A tét nem más, mint  kijutni a pótselejtezőre, ami már tényleg az EB szereplés kapuját jelentheti.

Az Egervári vezette válogatott az elmúlt hónapokban egyébként is rengetegett fejlődött, több mint 10 helyet lépett előre a világranglistán, alig néhány ponttal lemaradva például Ibrahimovics csapatától, a svédektől.

 A mérkőzést közvetíti az MTV1 élőben, a meccsen pedig több bicskei szurkoló is a szívéhez teheti a kezét a magyar himnuszt énekelve. Köztük lesz  a Bicskei Szó fotóriportere, aki a meccs után fényképes beszámolóval készül.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása