Mint arról korábban hírt adtunk, 2012. január 13-án eltűnt egy 47 éves férfi, aki a tabajdi pálinkafőzdében dolgozott.

Az eltűnésével kapcsolatos bejelentést követően az illetékes Bicskei Rendőrkapitányság megindította a közigazgatási-hatósági eljárást és a nyomozók kiadták a férfi országos körözését, illetve széleskörű adatgyűjtés történt az eltűnés körülményeinek tisztázása érdekében, valamint a bejelentést követő napokban a rendőrök kutatást végeztek a pálinkafőzde mintegy 20-30 km-es körzetében, de nem bukkantak a férfi nyomára. Ezen kívül több speciális mentőegység – köztük kutyás kereső egység is - kereste az eltűnt férfit, még helikopterrel és kisrepülőgéppel a levegőből is átnézték Tabajdot és környékét, mely kutatásoknál a rendőrség szintén segítséget nyújtott, azonban a férfi nem került elő. 

Ma dél körül azonban bejelentés érkezett a Bicskei Rendőrkapitányságra, hogy megtalálták a férfi holttestét. A helyszíni szemle alapján megállapítást nyert, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett.

Az ügyben emberölés miatt indult büntetőeljárás a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, melynek során a beszerzett adatok és információk alapján ma délután elfogásra került egy férfi, akit a nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. A férfit előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahonnan most van folyamatban átszállítása Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályára, ahol kihallgatására fog sor kerülni.
 
 A nyomozók ezt követően intézkedni fognak a férfi bűnügyi őrizetbe vételéről.       
Tekintettel a nyomozás kezdeti szakaszára az üggyel kapcsolatban egyelőre bővebb információt nem áll módunkban közzétenni.
 
 
 
FM RFK 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása