Bicskei harcosok sikerei

Címkék: sport kempo

2012.02.07. 15:03

 Tisztelettel tájékoztatnám tisztelt szerkesztőséget,hogy 2012. 02. 3-4-5. napon került megrendezésre a X. Juhász Ferenc emlékverseny, a Kempo VB.

 

A rangos eseményen a bicskei harcosok kempo Hse és a Felcsúti harcosok Kempo Hse egy egy versenyzője is lehetőséget kapott az indulásra.
A versenyt hosszas felkészülés előzte meg. Pénteken a Technikai számokban mérték össze a tudásukat a versenyzők.
Tóth Imre Károly a bicskei harcosok kempo hse Mad Max Dojo versenyzője 9-10 éves korcsoportban formagyakorlatban és fegyveres formagyakorlatban egyaránt a harmadik helyet szerezte meg,
Szombaton a küzdelmi számokkal folytatódott a verseny ezen a napon Tóth Imre Károly chikara kurabe (küzdelmi) 9-10 éves korcsoport -40 kg kategóriában,hatalmas küzdelemben a második helyet szerezte meg.
Vasárnap a felntteké volt a tököli sportcsarnok.
85-93 kg ban Full Contact "A" kategóriánam ami az egyik legkeményebb szabályrendszer Tóth Béla a Felcsúti harcosok Kempo hse színeiben versenyezve a harmadik helyre küzdötte magát.
A szervezők által adott néhány információ a versennyel kapcsolatosan:
 
15 ország
 
400 versenyző
 
650 leadott nevezés
 
67 csapat
 
27 harcművészeti irányzat.
 
 
Gratulálunk a versenyzőknek.
 
Kornély György vezetőedző

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása