Olvasóink szülői levelükkel előmozdították, hogy a város integráció fedőnevű félresikerült ügyében csipkedjék magukat az iskolát és várost vezető párt- és frakciótársak. Bárányos József igazgatót arra kértük reagáljon a szülői levélre. A képviselőként is ténykedő pedagógus február 20-a óta nem válaszolt nekünk. 

De legalább elkezdtek intézkedni arról, hogy papíron legalábbis rendben legyen az a félresikerült integráció fedőnevű takarékoskodási projekt, ami ellen szülők tüntettek annak elfogadása idején - természetesen hiába.

Az persze, elég szomorú, hogy a "Most kell elmondani, ha nem tetszik valami az iskolával kapcsolatban" című hírük a szülői fórum előtt egy azaz egy nappal jelenik meg.

A mai szm fórumról sem a város, sem az iskola portálján nem jelent meg semmi. Az országos Szuperinfó bicskei mutációjának online kiadása közölte róla a hírt - tegnap.

 

 

"Tisztelt Szülői Munkaközösségi Tag! 

Ezúton értesítem,, hogy 2012. március 7-én (szerda) 18 órai kezdettel iskolai Szülői Munkaközösségi ülés lesz a Prohászka úti épület ebédlőjében. (Zöldház)

Az ülés fő témája: az integráció féléves tapasztalatai

Várhatóan jelen lesz: Tessely Zoltán polgármester úr és 

Sulyokné Guba Judit a Humánerőforrások Bizottságának Elnöke.

Kérem, hogy feltétlenül jelenjen meg, és észrevételeivel, véleményével segítse munkánkat. 

Bicske, 21012. március 2."

 

 


 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát ez olyan tipikus bicskei... (már elnézést) Én személy szerint nem vagyok megelégedve sem az összehívás körülményeivel, sem pedig a probléma kezeléssel. Szerintem ez nem csak az szm-es szülőkre tartozna, lévén (valljuk be, hisz itt élünk mindannyian, és általában tökéletesen tisztában is vagyunk ezzel) azok a szülők, akik azért lettek szm tagok, mert tényleg segíteni, jobbítani, változtatni akartak, már rég nem szm tagok. Vagy azért, mert rájöttek, hogy semmi nem változik, vagy azért, mert megkérték őket,hogy adják át a "stafétabotot" másnak. A mai összeröffenésen majd jól elhangzik, hogy minden milyen szuper, aztán jól egyetért mindenki, és ennyi volt.. A probléma élő és valós, MINDEN gyerek MINDEN szülője érintett, így aztán nem szm fórum kéne, hanem szülői fórum. Szerintem. De gondolom a tavalyi zöldházas incidens után ezt nem merik újra meglépni.
süti beállítások módosítása