Fair play for Hungary!

Címkék: sport tata play málta fair

2012.04.03. 10:41

  Mint azt már hírül adtuk, Szabó Gábor és Bodor András, a két bicskei versenyző, a tatai Eötvös Gimnázium két diákja is tagja annak a magyar mezei futó csapatnak, mely Fair Play díjat kapott a Málta szigetén megrendezett ISF Mezei Futó Iskolai Világbajnokságon.  

A díjat történetesen a bicskei Bodor András vette át csapata nevében. Ahogyan ígértük, Bodor András középiskolást megkérdeztük, miért is kapták a fair play díjat. András elmondta: csapatuk minden tagja nyílt, jókedvű, kedves és előzékeny volt, amit nagyra értékeltek és a versenyzők nagy része is szívesen barátkozott a magyarokkal Máltán. A fair play odaítéléséről több zsűritag szavazhatott. Három sportszerű csapatot jelölhetett egy zsűritag és a legtöbbet a magyarok kapták.
- Már indultunk az autóbusz felé, mert fedél nélküli buszt kaptunk, ami nagyon tetszett, amikor egy szervező azt mondta, nyugi, maradjatok, ne siessetek, várjátok meg a fair play díj kiosztását. Nagy meglepetésünkre és örömünkre pedig azt mondták: HUNGARY. És azt is hallottuk ott, hogy ez a legértékesebb díj... Kaptunk egy serleget, ami a Magyar Diáksport Szövetségé és minden magyar egy-egy fair play medált - újságolta örömmel és büszkeséggel András.  

A következő ISM Mezei Futó Iskolai Világbajnokságot Izrael rendezi, azután Magyarország következik, a világbajnokságot fogadó város: Gödöllő.    
 
 
  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása