A Székesfehérvári Egyházmegye Szent Margit Általános Iskola Szent László tagiskolájában nem hivatalos információnk szerint tornaterem épül a fenntartó, a szülők és az iskola dolgozóinak összefogásából.

Arra járva látható, amint munkagéppel tesznek rendet az elbontott épület helyén, ahol már "csak" néhány tucat konténernyi törmelék emlékeztet arra az udvar jobb felén álló épületre, ahol nagyon régen talán gyakorlati órákat is tartottak nekünk, ahová főleg a barna köpenyes iskolagondnok és tanár járt ki-be annak idején, és ahová manapság a diákok azt a rengeteg papírt hordták gyűjtés idején. Az udvar bal felén szintén szülő-diák-tanár összefogásából jött létre az udvart barátságossá tévő parkosítás.   

A sittet vizes tömlő segítségével locsolják éppen, hogy kevesebb legyen a por.        

A tornaterem megépítését szükségessé teszi az a két ismert tény, hogy az iskola tanulói a korábbiakban a Fővárosi Kossuth Zsuzsanna Gyermekotthon iskolájának tornatermébe jártak, ha az időjárás nem engedte az udvari avagy iskolai kis pálya használatát, ám az új tanrend szerint minden nap kötelező egy testnevelés óra, ehhez pedig muszáj a tornaterem megléte.

Az építkezésről igyekszünk további híreket szerezni.  

      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása