Levelet hozott a posta

Címkék: galagonyás

2012.08.28. 06:53

Mint azt Olvasónk írja az utóbbi években egyre inkább belakott Galagonyás szőlőhegy egyik dűlőjéből: "tudod mi itt lakunk a Galagonyáson a negyedik dűlőben. És amióta meghalt Szántó János Polgármester Úr, azóta itt semmit nem csinálnak.

Az út borzasztó, tele van minden szeméttel, és gazzal a földek mellett.  Ez nagyon zavaró,és csúnya látvány!

Mert az adót mi is fizetjük az államnak és  Bicskének, jogunk van emberhez méltó körülmények között élni, tehát nem ezt érdemelnénk. Mégis úgy érezzük, hogy itt senki nem törődik semmivel....

Én nagyon szeretnék szép,rendezett környezetben lakni, saját otthonunkon belül erről igyekszünk gondoskodni, szeretnénk normális körülményeket látni a közterületen és nem szeméttelepen érezni magunkat küszöbünkön kilépve. És nagyon zavaró, tényleg,hogy itt semmivel nem törődnek..... Én tudom, te is megírtad már, hogy vannak emberek, akik a két kezükkel sokat dolgoznak a város utcáin, ez a munkájuk. Szerintem több kell belőlük, több pénzzel és több eszközzel, dolgozóval kell támogatni őket, mert különben szélmalom harcot vívnak és sose fognak tudni rendet tenni és elönti ezt a várost a szemét. A város külső határán élünk. De a szemetet, a koszt, a hanyagságot a határba sem szabad beengedni, ahogy egy rendes otthon kerítésén belül sem látsz a bejárati ajtó elé borított ganédombot. Ne hagyjuk szőlőhegyünket szemétdombbá változni."

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A városon belül, igaz, a szélén élek - és a sok bunkó ember a nagyállomás felé menet, és az állomás felől jövet rendre a mi utcánkban dobálja el a szemetet. Köztéri kuka egy sem - tehát nincs más megoldás, kénytelenek vagyunk magunk kitakarítani az árkot, összeszedni a szemetet (és imádkozni, hogy az állomás felé 80-90km/h sebességgel száguldozó barmok ne üssenek el, se minket, se a gyerekeinket). Az árok itt is gazos lenne, ha hagynánk - tehát rendben tartjuk. Persze jó lenne, ha ezt a város tenné, de mivel ez nálunk csak a Szent István úton lakókat illeti meg, ezért megcsináljunk magunk. Nem másra kell várni, neki kellene állni.
Elönti a várost a szemét???

Azt hiszem abból már így is sok van, csak nem kupacban, hanem egy rakáson, hatalmon...
süti beállítások módosítása