A bicskei könyvtár levelezőlistáját igénybe vevő olvasói - így magam is -, elgondolkodtató levelet kaptak a napokban.  Ha van egy-két felesleges gyerekkönyvünk, vigyük el a bicskei könyvtárba azoknak a gyerekeknek, akiknek egyébként tán soha nem lenne saját könyvük a  tankönyveken túl. 

Azt látom a bejáratnál kitett ládán, hogy a nagyon szegény bicskei családokban élő gyerekekre gondolnak a bicskei könyvtárosok. Akiknél valószínűleg nem jut pénz arra, hogy a gyermeknek könyveket vegyenek. Mert minden kell az ételre, albérletre és rezsire. Azok a bicskei olvasók, akik otthonukban felfedeznek jó állapotú, jó szívvel ajándékozható könyveket - kéri a Bicskei Szó is -,  vigyék be a könyvtárba. A könyvtárosok az iskolákat, óvodákat keresik fel az Önök adományával, mert ott bizony  a bicskei pedagógusok pontosan tudják, kinek segítene a "saját könyvem van" élménye.

"Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy röviden tájékoztassuk Önt a könyvtári hírekről, eseményekről, programokról:

Február 14.-én van a Nemzetközi Könyvajándék Napja. Ha van Önnek jó állapotban lévő használt vagy új gyermekkönyve és szívesen megajándékozna ezen a napon egy gyermeket, akkor a "Minden gyerek kapjon könyvet" felhívásunk, melyről részletesen a csatolt fájlban olvashat Önnek szól!

Február 21-én csütörtökön 16-18 óráig ismét könyves játszóház lesz a gyermekkönyvtárban! Micimackó és barátai várják az érdeklődő ovisokat, kisiskolásokat ezen a délutánon! Részleteket a Micimackó és barátai könyves játszóházról szóló csatolt fájlban olvashatnak!

Március 9-én és 11-én14. alkalommal kerül megrendezésre könyvtárunkban az "Olvassunk egymásnak!" rendezvény. A programról szóló felhívást, tájékoztatót és a jelentkezési lapot a csatolt fájlok között találják! Jelentkezési határidő: Március 1. (péntek) Reméljük az idei évben is sok gyermek, iskolai osztály, család vállalkozik a közönség előtti felolvasásra!

Sok szeretettel várjuk Önöket a "szürke hétköznapokon" is a könyvtárban!

Elérhetőségeink:

BEMKK Nagy Károly Városi Könyvtára
2060 Bicske, Kisfaludy u. 29.

Honlap:
www.nkvk.hu

Tel:
06 22 261-200

Nyitva:
kedd-csütörtök 10 - 18 óáig
péntek 9 - 18 óráig
szombat 9 - 13 óráig

Amennyibe támogatni szeretné intézményünket az személyi jövedelemadójának 1 %-ával, akkor a rendelkező nyilatkozatra az alábbi adószámot írja:
15797931-2-07 Bicskei Egységes Művelődési Központ és Könyvtár

TALÁLKOZZUNK A KÖNYVTÁRBAN!

A könyvtárosok nevében: Endrédiné Szabó Erika (a könyvtári intézményegység vezetője)"

    

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása