Csere Tímea rajzairól

2013.03.22. 15:43

Örömmel ajánljunk figyelmetekbe a bicskei rajztehetség, Csere Tímea kitűnő munkáiból néhányat. Élő, szinte valóságosan fénylő szép szemeket képes rajzolni, tökéletesen valósághű arcokat. Szemek miatt nézzétek csak meg a Fátyolos nő című munkáját és az első képet...

A portrék között vannak bicskei arcok is. Javasoltuk, hogyha ideje engedi a háromgyermekes fiatal anyukának, esetleg portrézza körbe Bicskét például úgy, hogy az őt megihlető  karakterekből készít el egy bő kiállításnyi anyagot.

Tímeának még sosem volt kiállítása. Ahogyan a bicske.info és utódja, a Bicskei Szó már elérte fiatal helyi művészek esetében, igazán klassz lenne egy premier, és különben nemcsak lerajzolt arcai szépek, hanem saját arca is. Kértünk is önarcképet, reméljük hamarosan meg is érkezik - addig is álljon itt ez a fotó. 

cst.jpg

Tímea kisgyerekként fogott rajzolásba. Virágokat rajzolt, nagyon sokat, de ezt ma is döbbenetes pontossággal teszi. Tojásokra vegytintával visz fel virágmintákat, melyek nagy tehetségről és tudásról tanúskodnak.

Ezek a vegytintával, bicskei kézműves, bicskei művész által alkotott műtárgyak kaphatók is, ha például a Facebook-on érdeklődünk a fiatal művésznél. 

Izing 

Dórika.jpg

gyerekarc 001.jpg


cstszép.jpg

morgan 001 (1).jpg

fátyolos nő 001.jpg

Attila0 001.jpg

öreg néger 001.jpg

vámpír 001.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása