A tények makacs dolgok. Jelenleg az ötödik személy végzi Bicske jegyzői teendőit Tessely Zoltán eddigi négy és féléves polgármestersége idején. Mire betölti ötödik hivatali évét, addigra már májustól a hatodik  jegyzővel dolgozik, hiszen  a törvényesség hatodik bicskei őrének pályázatát írták ki. Az eddigi 43 hónapos hivatali idejét osztva öt jegyzővel: átlag 8,6 havonta változtak Bicskén a törvényesség őrei. Májusban már 44 hivatali hónapját kell osztani 6 jegyzővel: 7,3 havi jegyző-váltásra (!) csökkenek mutatói. Bicskének ez nem tesz jót. 

 

De azt hiszem, ő nem oszt, hanem szoroz, ha már hivatali idejéről van szó - A szerk.  

 

Bicske Város Polgármestere Kezdőlap

a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet
Bicskei Város Önkormányzata
jegyző
munkakör betöltésére.
A közszolgálati jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama:
A vezetői megbízás határozatlan időre szól.

A munkavégzés helye:
Fejér megye, 2060 Bicske, Hősök tere 4.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:
Feladatkörét az Mötv. és egyéb hatáskört megállapító jogszabályok határozzák meg.

Ellátandó feladatok:
A járásszékhely település jegyzője számára az Mötv-ben és egyéb jogszabályban meghatározott, a tevékenységi kör szerint hivatkozott feladatok ellátása

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
Vonatkozó jogszabályokban, különösen Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CXCIX. törvény 81. §-ban a jegyző számára meghatározott államigazgatási, önkormányzati feladatok, az önkormányzati működéssel kapcsolatos feladatok ellátása, polgármester és a Képviselő-testület munkájának segítése, az önkormányzat működésének szervezése, törvényességének biztosítása, a polgármesteri hivatal vezetése, munkájának szervezése, a munkáltatói jogok gyakorlása a Polgármesteri Hivatal dolgozói tekintetében.

A munkakör betöltője irányítása alá tartozó szervezeti egységek megnevezése:
Bicskei Polgármesteri Hivatal feladatait 2013. január 1-től a munkamegosztás szempontjából elkülönülő három szervezeti egység látja el: Polgármesteri és Jegyzői Titkárság, Hatósági Iroda, Pénzügyi és Költségvetési Iroda.

Az irányítása alá tartozó személyek száma: 35

Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló" 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:

Magyar állampolgárság,
Cselekvőképesség,
Büntetlen előélet,
Főiskola, igazgatásszervező, vagy állam- és jogtudományi doktori képesítés, vagy okleveles közigazgatási menedzser,
Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
legalább kétévi közigazgatási gyakorlat, jogi vagy közigazgatási szakvizsga vagy az OKV elnöksége által a teljeskörűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítés, ennek hiányában a kinevezéstől számított egy éven belül a szakvizsga letétele, ill. mentesítés megszerzése, amely határidő eredménytelen eltelte esetén a közszolgálati jogviszonya a törvény erejénél fogva megszűnik.
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
a Kttv. 45. § (4) bekezdése szerinti önéletrajz, büntetlen előéletet igazoló 90 napnál nem régebbi hatósági bizonyítvány, iskolai végzettséget, szakképesítést, szakmai gyakorlatot igazoló dokumentumok másolata, vezetési elképzeléseket tartalmazó szakmai program, nyilatkozat az előírt vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség teljesítésének vállalásáról, nyilatkozat arról, hogy az elbírálásban résztvevők a pályázat tartalmát megismerhetik
A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. április 13.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Sebőkné Ungvölgyi Szilvia aljegyző nyújt, a 06-22-566-500 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
Postai úton, a pályázatnak a Bicske Város Önkormányzata címére történő megküldésével (2060 Bicske, Hősök tere 4. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 01-57-10/2013., valamint a munkakör megnevezését: jegyző.
Személyesen: Sebőkné Ungvölgyi Szilvia, Fejér megye, 2060 Bicske, Hősök tere 4.
A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:
A jegyző kinevezéséről a polgármester dönt. A kinevezés 6 hónap próbaidővel történik. A pályázat elbírálója fenntartja a jogot az eljárás bármely szakaszában a pályázat eredménytelenné nyilvánítására.

A pályázat elbírálásának határideje: 2013. április 30.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:
www.kozigallas.gov.hu - 2013. április 3.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása