Amiről a Bicskei Újságnak nevezett felcsúti szerkesztőséggel rendelkező pártlap a város pénzén nem számol be: Nem jelölt ki jegyzőt a polgármester március 15-ig, mert bizony addig kellett volna - értesült a Bicskei Szó. 

Amióta Tessely Zoltán városunk polgármestere már az ötödik köztisztviselő végzi Bicskén a jegyzői tevékenységet, beleértve természetesen a jegyzőt helyettesítő megbízott jegyzőket is.  Ha a helyettesítőket nem vesszük számításba, akkor is a negyedik jegyző kinevezés történik Tessely Zoltán hivatalba lépése óta kedves kis, már mindenre felkészült városunkban. 

Tessely ősszel lesz öt éves polgármester. Ha netán őszig megmarad a most tavasszal kinevezendő jegyző - miért is ne maradhatna, legyünk derűlátók -, akkor öt polgármesteri évére a sajnos akkor is hat jegyző számolható.

Öt évre hat törvényességi őr... 

Ez egyrészt elégtelen bizonyítvány. Másrészt bizonyára rendkívül káros hatással lehet a bicskei ügyek gondos vitelére, mert egy felelős városvezetés ennyire erős fluktuációt, ingadozást és bizonytalanságot nem engedhet meg magának a város legfelelősebb állásában.

A város választott vezetőinek mindent meg kellene tenniük ezért, egyetértő bólogatásuk mellett. Mert a jószágnak is jobb egy állandó gazda gondoskodása, mint a tíz havonta lecserélt istállófőnök.         

A tetejébe olyan törvényességet (tiszta erőből) őriző jegyzők is akadtak, akik lemondtak!

Miért? Vajon miért?

Vesd össze mindezt a Járási Hivatal vezetőjének távozásával, (akiről egyébként kitűnő értékeléseket hallani.) 

A hatodik jegyző kiválasztása, a negyedik kinevezése az új törvény szerint egyes-egyedül a polgármester hatásköre. De Tessely ezt nem tette meg a határidőig - értesült a Bicskei Szó, hiszen erről semelyik bicskei adófizetők pénzén működtetett üzemi híradóban nem olvashattunk még.  

Az viszont teljesen biztos, hogy Tessely Zoltán polgármestersége idején a hatodik jegyző áll munkába nemsokára. 

A tények makacs dolgok.   

Izing 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása