2013.08. 8-10 Fekvenyomó EB zajlott Felvidéken, a szlovákiai Senec városban!
A mi két versenyzőnk ott volt és azt gondolom nem vallott szégyent!
Sebestyén Tamás a -105kg-ban indult és 4. helyen végzett,a rettentő hőség miatt kb. 10kg-al kevesebbet teljesített mint amire valójában képes volt! 282,5kg-al zárta a versenyt!

Másnap Havai Viktor versenyzett a +120kg-ban.Viktorról tudni kell, hogy előtte egy nappal még 38 fokos láza volt de ő ennek ellenére felszívta magát és befeküdt a hatalmas súlyok alá! Sajnos a fekvenyomó ruha nem engedett annyit, hogy le tudja engedni a mellére a súlyt, ha viszont nagyobb súlyra megy akkor nem biztos, hogy ki tudja nyomni a láz és nagy meleg okozta erőveszteség miatt!
Így nem kockáztattunk és sajnos nem volt érvényes gyakorlata, de ettől független mindenki látta, hogy nem az erővel van a baj hanem a ruha nem engedett és némi csiszolás kell még a technikáján!
Majd legközelebb!
Köszönjük a Magyar Erőemelő Szövetségnek, Rónaszéki Andrásnak, Kromek Andrásnak, Fehér Imrének, Baján Jánosnak és mindenki másnak aki segített minket!
Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak akik segítettek a felkészülésben a kijutásban és a költségeink enyhítésében:
-Weider, András Horváth
-Mabaker zabszelet
-Kertek Aranya Bt. József Lázár
-Monika Pellegrini, Fabio Pellegrini
-Havai Viktor Bicskei barátiköre
-és mindenki másnak aki szóval vagy tettel segítette a felkészülésünket
Sportbaráti Üdvözlettel:
Sebi GYM SE

gym.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása