Üdvözlöm! Ma reggel 8 óra  után Bicske vasútállomáson találtam a képeken látható Yorkshir Terrier kutyát. Kóborolt, tiszta víz volt. Nyakörv nincs rajta. A gyepmesternek jeleztem, hogy nálunk van. Valószínű keresik. Lakásban tarthatták, mert folyton be akar jönni. Kérem, hogy email címemet csak a tulajdonosnak adja ki. Tisztelettel Suszter Tamás

 (És bizony a megtaláló személyét dicséri, hogy az állatot átadta az ebrendészetnek, ám elmondta: ha nem jön érte senki, akkor ő fogadja be - A szerk.) 

st.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Üdvözlöm elveszett a yorki keverek kutyank es nagyon hasonlit erre a kutyusra lqtom hogy az oldal fölé van irva hogy 2013 oktober 12 ezt a kutyust akkor talaltak? Ha nem akkor egy email cimet kerhetnek?
süti beállítások módosítása