Hétfőn közöltük a hírt: fényes nappal törtek be egy Török Bálint utcai házba. A betörők péntek hajnalban megint visszatértek. Nem biztos, hogy ugyanaz a banda. De valószínűsíthető ebből a mozzanatból: legutóbb a ház pótkulcsait is ellopták, gondolták, hátha bejutnak kulccsal. De a gazda észnél volt és azonnal zárat cserélt még hétfőn.       

Az egy hét alatt kétszer feltört otthon jelentősen megkárosított gazdájának levele:  

"Pénteken hajnalban megint meglátogattak a zsiványok! Még ki is mentem hajnal kettőkor, mert zajt hallottam. Elvitték kerékpáromat, tartalék üzemanyagom. Megint délután vettem észre, mikor a munkából hazaértem. aztán később valamikor megint visszajöttek. Sok szerszámot elvittek, ami a helyszíneléskor még megvolt: csillagkulcs készlet, pipa kulcsok, t-kulcsok, csavarhúzó készlet."

A rendőrségtől a hétfői esetről akkor érdemben annyit tudtunk meg: ismeretlen tettes ellen nyomoznak. 

A két bűncselekmény esetét ugyanazon bicskei családi ház ellen  négy napon belül - a térfigyelő rendszert beígérő Tessely Zoltán, Bicske Csabdin élő polgármestere - valamint Pálffy Károly, névlegesen Bicske közbiztonságáért felelős, önmaga bicskei főállását nagylelkűen s. k. megszavazó  alpolgármestere - mint felelősök figyelmébe ajánljuk.  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a fent emlitett urak költségtéritése stb az mindig utalásra kerül....de bicske vigyázzba állt népsége mindenkit ujra megszavaz majd szépen.gratulálok..
süti beállítások módosítása