In Memoriam Molnár Julianna

Címkék: gyász

2013.12.01. 18:16

Virágok nélkül, de szívünkben az emlékezés gondolataival várnak minket 2013. december 5-én csütörtökön 16 órától a bicskei Korona Étterem termeibe, hogy közösen emlékezhessünk meg Molnár Julianna (Sajószentpéter, 1959 – Bicske, 2013) személyiségéről.


Bicske város címzetes főjegyzőjének huszonegy esztendős Dániel fia arra kéri az ő fájdalmában osztozókat, hogy az Édesanyja fényképénél elhelyezett emlékkönyvbe legyenek szívesek leírni egy-egy Édesanyjához kötődő saját gondolatot – mely gondolatok sokasága méltó és maradandó emléket állít. Lehetőség lesz arra is, hogy az emlékkönyvbe otthon előkészített sorokat, képeket helyezzenek a tisztelők és barátok.

Molnár Julianna 1959-ben született Sajószentpéteren, az Államigazgatási Főiskolán 1982-ben szerzett diplomát. Első munkahelye Sajószentpéter Nagyközségi majd Városi Tanács volt.1996. januárjától aljegyző, majd 2000-től jegyző Bicskén.

Molnár Julianna hamvait a sajószentpéteri temetőben pénteken, szűk családi körben, szülei sírboltjában helyezik végső nyugalomra.

Isten nyugosztalja!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása