"Tisztelt Szerkesztőség! 

Értesítjük, hogy Juhász Péter, az Együtt - PM Szövetség társelnöke és Szabó Rebeka, az Együtt - PM Szövetség országgyűlési képviselőjelöltje felszólal azon a tüntetésen, amit Váradi András alcsútdobozi juhász szervez 2014. március 8-9-re (szombatra és vasárnapra) tiltakozásul a Fidesz maffiakormánya ellen. A tüntetés két településen kerül megrendezésre:

2014. március 8. szombat 15.00 óra
Bicske, Kossuth tér
Felszólaló: Juhász Péter, az Együtt - PM Szövetség társelnöke

2014. március 9. vasárnap 15.00 óra
Etyek, Hősök tere
Felszólaló: Szabó Rebeka, az Együtt - PM Szövetség egyéni országgyűlési képviselőjelöltje"

A Magyar Narancs című hetilap ezt írja mai cikkében: 

Bicskén és Etyeken tervez megmozdulás az E14–PM felcsúti csoportja hétvégén. A felszólalók elmondják, hogy váltak családjukkal áldozattá.


Kedden számoltunk be arról, hogy Felcsúton megalakították az E14–PM helyi csoportját, amelyhez Bicskéről, Tabajdról, Alcsútról, Etyekről és Göbölpusztáról is csatlakoztak, eddig mintegy kéttucatnyian. Az ellenzéki tömörülés vezetője, Váradi András alcsútdoboz-göböljárási juhász – aki Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester terjeszkedésének egyik áldozata – a magyarnarancs.hu-nak elmondta: szombaton elkezdik a nyilvános megmozdulássorozatukat. Céljuk, hogy bemutassák, hogy számos felcsúti és Felcsút környéki család szerintük hogyan vált Orbán Viktor és köre, leginkább Mészáros Lőrinc helyi „túlkapásainak” áldozatává.

„Miközben a jobboldali sajtó és a köztelevízió is azt harsogja, hogy Felcsúton milyen csoda épül a stadionnal, az új faluházzal és még több beruházással együtt, itt emberek életét teszi tönkre a miniszterelnök és helytartója. Mészáros Lőrinc terjeszkedik, rekordidő alatt milliárdossá válik úgy, hogy mindenkin átgázol, aki csak egy kicsit is az útjában áll. Erre próbáljuk a magunk eszközeivel felhívni a figyelmet” – nyilatkozta Váradi.

Az első megmozdulásukat szombaton délután háromra a bicskei Kossuth térre szervezik, vasárnap pedig Etyeken a Hősök terén – szintén háromórai kezdéssel – folytatják a demonstrációt. A tervek szerint az eseményen Mészáros Lőrinc több alkalmazottja is felszólal majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása