Szívzörej

Címkék: művház tanuszoda írazolvasó

2014.05.18. 19:17

Mint ismeretes blogunkról is, beteg bicskei gyermekek megsegítésére már számos bál és rendezvény szerveződött. Az alábbi levélből jól kivehető, hogy a tegnap esti szabadtéri, sokakat zavaróan hangos buli jótékonysági rendezvény volt. Ha ez a zárt helyen, helyiségben tartották volna meg, kevesebb panasz lett volna - vélik olvasóink.

Arra  a megjegyzésre, hogy semmi jót nem tudnak elfogadni a bicskeiek, a következő a cáfolatunk: a szóban forgó buli környezetét, aminek nagy reklám mindez, a civil összefogás és munka tette szalonképessé, a sittel és földdel feltöltött Káposztásban talaj-előkészítés, trágyázás, füvesítés, fák ültetése, kemence megépítése fűződik civil, önkéntes munkaközösségük nevéhez. Vagyis nem csak elfogadni képesek a jót a bicskeiek, hanem megteremteni is.  

A szervező levele:         

 

Kedves Mindenki!
A tegnapi disco vegyes érzelmeket váltott ki.
Mickey-t én hívtam le. Amikor felvetődött egy jótékonysági nap gondolata, azonnal a jó ügy mellé állt, adta nevét, tehetségét, segítségét.
Az alapkoncepció az volt: csináljunk egy olyan napot, ami minden korosztályt megmozgat, ahol mindenki tehet egy kicsit az eseményhez.
A Műv. Házzal egyeztettünk, Ők jelölték ki a helyet, időpontot.
Ahogy kiderült, sajnos nem a legjobb volt a helyszín megválasztása.
Az, hogy a rossz idő miatt csak kevesen jutottak ki az utcára, sajnálatos tény, de az időjárásra nincs befolyásunk.
A hely rendelkezett az engedélyekkel, úgy tudom.
Ahogy szóltak, hogy a disco hangos, Mickey azonnal levette a hangerőt. Felelősség Őt nem terheli!
Évente megrendezésre került eddig is utcai zenés rendezvény, igaz másik helyszínen. Eddig vagy nem tudok róla, vagy nem volt gond ezzel. Eddig pozitív volt a fogadtatása.
Sajnos, most nem így van
Ha a szándékot és a célt nézzük, akkor talán kicsit más megvilágításba kerül minden!
Elnézést kérünk mindenkitől, akit zavart a zene! Az én felelősségem a rendezvény szervezésébe való belekontárkodás, de ígérem, többet ilyet nem teszek, tanulva az esetből!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása