Kedvenc tanárunk „Laci bá”

Címkék: iskola könyvtár

2014.05.30. 17:42

mazsi_j_1401464339.jpg_720x720

Fotó: Árvai György 

 

Ki Laci bácsi?

Nem ismeritek?

Van aki e nevet Bicskén nem ismeri?

Ágoston László történelem, hon- és nép ismeret és technika szakos általános iskolai tanár, a bicskei Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskolában.

 Hogy miért Ő a kedvenc tanárunk?

 Mert vicces, jó fej és a történelmet is nagyon közérthetően és jól tanítja. A történelmi korszakok átbeszélése és számunkra érthetővé tétele Nála alap.

Szeret íjászkodni ezért szakkört is tart az érdeklődő diákoknak. A legutóbbi gyereknapon is az iskola minden diákja kipróbálhatta az íjászkodás fortélyait.

Az osztályával közösen minden farsangra ötletes jelmezeket kitalálva együtt beöltöznek. Az idei farsangon Laci bácsi osztálya nyerte a jelmezversenyt „Falu végén kurta kocsma” című műsorukkal, a verset a tanár bácsi olvasta fel.

 A fiúk kedvelik, szívesen mennek vele focizni, a sporttábor szervezésében és feladataiban is aktívan részt vesz. Az elsős kisgyerekek is nagyon élvezik foglakozásait, a hétfő délutáni focizást.

Ahol Laci bácsi megjelenik ott a jókedv garantált.

 Nem csak a humora és a közvetlensége miatt a kedvenc tanárunk, hanem azért is mert ért a diákok nyelvén és még a legrosszabb napokon is jó kedvre tud deríteni bárkit.

 Számunkra Ő nyerte meg az iskola legjobb tanára kitüntetést. :)

                        Lieblein Anita & Grósz Dominika

 

Forrásunk a BEMKK Petőfi Művelődési Központjának Tudás tarisznyája Bicskén projektjének keretében működő, műhelyével a Nagy Károly Városi Könyvtárhoz kötődő  Bicskenyitogató diákújságíró  csoport portálja (dobpergés, tűzijáték) - a www.bicskenyitogato.blogspot.hu 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása