Tisztelt Bicskei Szó,

Segítséget szeretnék kérni. A Táncsics utcában lakom. Jelenleg nincs víz az otthonomban és még ki tudja hány otthonban a környéken.

A probléma az, hogy az utca végén van egy telep, ahová marha trágyát szállítanak. A teherautók 37 tonna körüliek, az utcára, a felüljáróra 7,5 tonna korlátozás van. A héten a 35 fokban megsüllyedt az aszfalt, ma pedig a Fejér víz keresi egész nap, hogy hol szivárognak a csövek. Pénz nincs újracsövezni a környéket, azonban nem bírják a közel 40 tonnás terhet. Voltak kint a rendőrök, volt bejelentés. Azonban az illetékes szervek úgy reagáltak, hogy az ég egy adta világon senkit nem érdekel, hogy mi a helyzet a lakókkal, hogy mi a problémánk, vagy hogy a csövek repedeznek és szivárog az ivóvíz.
Valakinek valahol az az érdeke, hogy ezek az autók menjenek és mennek is. Körülbelül napi 8-10 kanyarról van szó, és ezek az autók vissza is jönnek. Tehetünk valamit?

Üdvözlettel:  név és cím (amit olvasóink védelme érdekében titokban tartunk) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása