Gergely szobájáról

Címkék: összefogás

2014.08.23. 17:27

t_r_k_gergely_1408807483.jpg_720x960

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány írja: 

 

"Következő tervezett támogatottunk, egy 14 éves bicskei fiatalember, Török Gergely Béla.

 

Gergelynél 2014 januárjában diagnosztizáltak egy nagy sejtes, diffúz Non-Hodgkin lymphomát. A nagyfiút a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinika Heamatológiai Osztályán kezelik, kemoterápiás kezelése lezajlott.

 

Gergely megjárta már az intenzív osztályt is, tüdeje vizenyős lett, s a vizenyő mellett egy nagy, 12X8,5 cm-es rosszindulatú daganat volt a mellkasában. Megműtötték, a daganatból mintát vettek, és leszívatták a vizenyőt, öt napig lélegeztető gépen volt. Jelen pillanatban fenntartó kezelései zajlanak, javul a fiatalember állapota.

 

Az anyuka hozzánk címzett leveléből kiderül, hogy szociálisan abszolút segítségre szorulnak.

 

" Három gyermekem van, kiket egyedül nevelek, mert az édesapjukat három éve karácsonykor hirtelen elvesztettük. A nehézségek mellett is boldogan éltünk, míg egyik nap azzal álltunk szemben, hogy Gergely rákos. Elkezdték kezelését, a szenvedések mellett azért a kórházban fekve befejezte a hetedik osztályt. Végig bent voltam vele a kórházban, támogattam, segítettem. A kicsikre az édesanyám vigyáz, és neveli Őket. A kezeléseknek még nincs vége, másodszor megy el a haja, de a hit, hogy meggyógyul, és lesz belőle még boldog ember nem veszett el! Sőt!!!

 

Szilvia! Ne is vesszen el a hit...bízunk benne, hogy minden bizonnyal a kezelések sikeresek lesznek, és idővel feledésbe merülnek a kórházban töltött idők! Gergely egy stramm fiú, s ahogy találkoztam vele egy nagyon okos, értelmes fiatalember...erős, és túl lesz a dolgon. A nehezén már túl van, s minden rendben lesz!

 

Természetesen támogatjuk Önöket, Gergely a következő támogatottunk! Készpénz támogatást mindenképp szeretnénk eszközölni, és az anyukával való beszélgetésünk során kiderült, hogy Gergely szobáját sikerült már részben felújítani, -ugye neki a kezelések után, és miatt otthon is félsteril körülményeket kell biztosítani-, viszont még a festés hátra lenne, de eddig még nem tudták a falfestéket megvenni. Próbálunk keresni festékboltot, esetlegesen hátha sikerül találnunk egy olyan vállalkozást, akik szívesen támogatnák Gergelyt termékeikkel. Természetesen a támogatásról alapítványunk ki tud állítani egy un. adományigazolást, ami annyit jelent, hogy a vállalkozás a támogatása ellenértékét el tudja majd számolni költségként, és valamelyest az adóalapját is csökkentheti, a támogatás értékének egy bizonyos százalékával.

 

Szilvia! Hamarosan jelentkezünk Önnél, bízunk benne sikerül találnunk egy olyan céget, akik biztosítanák Önöknek a festéshez szükséges diszperzit mennyiséget. Tőlünk pedig szeptemberben érkezik a számlájára a pénz!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása