fel_gy_1410590619.jpg_514x843

Ezt a határozatot ajánljuk az igazságszerető bicskeiek - közöttük Sulyokné Guba Judit, területileg illetékes képviselő szíves figyelmébe. 

Pálffy Károly helytörténetünk és minden idők legrátermettebb, legkarakteresebb, legfelkészültebb polgármesterjelöltje minap járt a gánti bánya bicskei családok otthonaival szembe szomszédságban fekvő depójánál  azok után, hogy Csabdin élő főnökével bő két hónapig válasz nélkül hagyták a Móricz Zsigmond utca segítségkérő levelét.  A jelölt elmondta, hogy 20 km/h-s sebességkorlátozó táblákat helyeztek ki. Mire a lakók elmondták, hogy azt bizony még nem helyezték ki. Leírta a bicskei újság, de azóta sincs kinn. A jelölt azonban úgy tudta. Azt is elmondta a méltatlan helyzetbe került családoknak, hogy Bicske város MINDENT MEGTETT az ott élők érdekében. Pont.      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"..a közút kezelője köteles gondoskodni arról, hogy a közút a biztonságos közlekedésre alkalmas, közvetlen környezete pedig esztétikus és kulturált legyen."

Ennek érvényesülése ma Magyarország közútjainak hány százaléka esetében igaz?
süti beállítások módosítása