A Fejér Megyei Hírlap ma megjelent számában olvashatunk híradást az idén már tizenharmadik alkalommal, a Duna parti Kulcs községben megtartott megyei állatorvosi napról. Az Év állatorvosa díját idén a fiatal bicskei állatorvos, Tajthy Gábor doktor úr vette át. A jól sikerült képet, amit még ennél is szebben magában a nyomtatott újságban láthatnak az érdeklődők - szintén az Fejér Megyei Hírlap hasábjairól vettük.

Az, hogy miért éppen Kulcson találkoznak megyénk e szép és nehéz hivatását gyakorlók minden évben, szintén szerepel a tudósításban. Hutyra Ferenc (1860-1934) a nemzetközi állattudomány kiemelkedő alakja volt. Kollégáival nyaralóhelyként találtak rá a szép fekvésű Kulcsra, ahol tegnap mellszobrot is kapott Hutyra Ferenc, aki az Állatorvosi Főiskola Járványtani Intézetének professzora volt, később az iskola rektora lett.      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tiszta szívből gratulálók a doktor úrnak,mert ha valaki megérdemli ,az ő!Nagyon ritka az ilyen ember,mint a doktor úr.Becsületes,segítőkész,lelkiismeretes,nagyon szereti az állatokat, bármikor,ha baj van számítani lehet rá!Nem számít neki,hogy lejárt a munkaideje,,hogy esik az eső,fujj a szél,vagy hóvihar van ő megy és végig látogatja a kis betegeit!Az én kiskutyám nagyon beteg volt,és amit a doktor úr megtett érte,azt kevés orvos tette volna meg!Munkaidő után jött és kezelte a kiskutyámat,amit egy orvos,egy ember megtehet egy beteg kis állat meggyógyulásáért azt,ő megtette.Mindig kérte a kis kutyámat,hogy ne add fel,küzdj,segítek mindenben,ne add fel.De sajnos az a csúnya betegség amit még az emberek sem tudnak leküzdeni, az a betegség győzött!De a doktor úr, a kis állatom haláláig, mellette és mellettünk volt!Aki ismeri a doktor urat az tudja,hogy ezt a címet megérdemelte,mert a világ legjobb állatorvosa!
süti beállítások módosítása