A bicskei rendőrök vádemelést javasolnak a 20 éves férfival szemben, aki Mányon egy 15 éves fiút fejbe dobott egy sörösüveggel.

suvegfejbe.jpg
A Bicskei Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 20 éves B. Dániel mányi lakossal szemben.
A rendőrkapitányságra 2014. december 7-én hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy egy Mányban található sörözőnél egy férfi egy 15 éves fiút egy sörösüveggel fejbe dobott. A járőrök rövid időn belül azonosították, felkutatták és Zsámbékon elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves B. Dánielt. A mányi lakost az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.
A Bicskei Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt olvasható az FMRFK ma kiadott közleményében.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása