Olvasónk levele jó szándékú, felháborodott, de építő javaslattal bíró. Gyermeke és minden bicskei iskolás érdekében írta. Ajánljuk ezt "kis apróságot" városfejlesztő nagy lobbistáink figyelmébe a megszokott 0 Ft+ÁFA/hó szaktanácsunk keretében: nincs rendes teteje az iskolának. 

"Tisztelettel szeretnék feltenni egy kérdést városunk "nagyra becsült vezetőihez"!  A mai napon bementem a Csokonai iskolába, hajdani 2-es számúba, mivel a gyermekünk éppen a farsangi táncát próbálta megannyi lelkes kortársával. A mai nap nem épp szerencsés időjárása miatt láttam a "NAGY FELÚJÍTÁS " nyomait az épületben. Ha csak azt mondanám, hogy csöpögött a víz a plafonról még csak nem is feltűnő, hisz mondhatjuk ez itt már megszokott dolog.

De nem csöpögött.

Folyt a víz a plafonról bele a kukába, vastag sugárban, és még mielőtt valaki azt hinné, hogy csőtörés, hát téved.

A padlón kb. 2 cm vastagon állt a víz a bejárattól az első teremig. Láttam sokfelé még nagy pocsolyákat, de hát esik. DE KINT ESIK ÉS NEM BENT AZ ISKOLA FOLYOSÓJÁN!

Szóval a kérdésem az volna és szerintem mást is érdekelne:
- Eme erőknek kitéve az épület vasszerkezete, meddig bírja még biztonságban ellátni feladatát?
- Mikor fognak (már négy éve) a csak felső tagozatosok is normális iskolába, épületbe járni Bicskén?

(Jelezném, hogy több hasonló ilyen építésű iskola van ennél sokkal jobb állapotban. 

Nem lett volna-e jobb egy könnyűszerkezetű tetőt építeni?

Szóval ennyi.

Köszönöm figyelmüket.

Tisztelettel, név és cím"

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása