Heitler Csaba (2001) az egyes pályán, többnyire 2000 születésű versenyzők között a Diákolimpia országos döntőjében, 100 méteres mellben. A 10 pályás, 50 méter hosszú úszómedencét, az Aqua Sportközpont lelkét alig négy hónapja, tavaly decemberben adták át Győrben, a vizek városában.

Az Országos Diákolimpia döntőjében 4. korcsoportban 100 m-es mellúszásban 1:31:21-es idejével 14. helyezést ért el a 2001-es születésű Heitler Csaba, a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola tanulója. 

 "Győr jelentős gazdasági, ipari, egyházi, oktatási, kulturális és sportközpont. A Bécs-Pozsony-Budapest innovatív tengelyen fekszik, kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, a mai napig dinamikusan fejlődik. Emiatt kapta jelzőjét: Győr - a találkozások városa."   

aagyoristarttotal.jpg

 

 

aaaagyorisatrtnagyitas.jpg

 

gyorcsobbanas.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása