Márton Sándor rendőrtörzszászlós - az egyik kutyás rendőr 2015-ben Fejér Megyében Év Rendőre lett Som Tamás rendőrzászlós kollégájával együtt, aki bűnügyi területen dolgozik. Bicske város részéről az Év Rendőre kitüntetést Simon Csilla r.őrnagy vette át, aki a Bicskei Rendőrkapitányság rendészeti osztályvezetője.      

marton_sandor.jpg

Márton törzszászlós úr díszegyenruháján a korábban kiérdemelt  PRO VIRTUTE - BÁTORSÁGÉRT kitüntetés is látható - tegnap pedig az Év Rendőre lett Fejér Megyében.

ev_rendore.jpg

 

Azonban a képeken nem látszik a legnagyobb és szintén frissen kiérdemelt - bár nem rendőrszakmai kitüntetés, akinek neve: Szabolcs...  Április 17-én 00 óra 11 perckor ugyanis teljes egészségben megszületett Márton Szabolcs! Anyuka és a csecsemő is jól vannak.  

Isten éltessen Benneteket!  

 

fmrfkoklevel.jpg

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása