Sok könyvtárban kipróbálták már, hogy könyvekből építik fel a karácsonyfát. 
Az idei évben mi is erre vállalkoztunk.

 

kkari.jpg

Úgy gondoltuk a polcokon porosodó másodpéldányok, a kevésbé forgatott régi bekötött folyóiratok kerüljenek újra középpontba, hívják fel magukra a figyelmet a könyvtári karácsonyfa építőkockájaként. Szaktudásunk, gyakorlatunk hiányosságát kérem nézzék el nekünk. 
Mi szeretettel építettük, s arra kérjük olvasóinkat hogy díszítsük fel a fát közösen! Szívesen vesszük, ha egy-egy dísszel (esetleg saját készítésűvel) mindenki hozzájárul ahhoz, hogy sokunk keze által méltó pompájában fogadja a betérőket ez a különleges alkotás.

Legyen ez a fa minden könyvet és olvasást szerető ember közös jelképe Bicske városában!

A fa köré kerülnek majd azok az ajándékok, adományok, melyeket Bicske Város Önkormányzatának felhívására a könyvtárban is leadhatnak a városlakók.

Az adventi időszakban keddtől péntekig minden nap 16,30 órakor egy karácsonyi mesét olvasunk fel a gyermekkönyvtárban és kinyitjuk az adventi kalendárium aktuális ablakocskáját. Aki mesékkel szeretné a lelkét ünneplőbe öltöztetni azt szeretettel várjuk a mesepercekre!

December 1-től Mikulás is várja levelesládájával a gyerekek üzeneteit, rajzait a gyermekkönyvtár ajtajában.

Találkozzunk az adventi készülődés idején is könyvtárban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása