"Ír és kérdez az olvasó. 3 napja szomorúan tapasztalom a síkosság mentesítés hiányát. A központban a Szt.István úton is járhatatlan volt a járda. (...) Látszott hogy 1-1 marék homokot odaszórtak , de ezzel szerintem nincs elintézve.  Szabálytalanul ki kellett menni az úttestre végig gyalogolni a buszmegállóig. Másik probléma, ami külön kérdés, de most ezzel is összefügg, hogy a járási hivatal építéséhez miért kellett elvenni a járdát a gyalogosoktól?

Ráadásul mellette a parkoló íve miatt botladoznak a gyalogosok.  Most a síkosság miatt senki nem sózta le a kerülő utat sem,  tehát egybefüggően nem lehet végig menni a Szt.István úton.  Nincs megoldva szerintem azon területek síkosság mentesítése sem, ami nem tartozik senkihez.  Pl a buszmegálló hiába van letakarítva, ha az odavezető merőleges járda vagy földterület nincs. A lakótelepen az emeletes házak közötti átjárók sincsenek takarítva. Sajnos a nagy állomáshoz vezető Móricz Zs.utca is katasztrofális. Hiába van becsületesen letakarítva a lakóházaknál meg az állomáson a járda ha 1- 1 foghíjas telek kimarad. Tetézve ezt az esti sötétséggel. Köszönöm ha felteszed szeretnék névtelen maradni. De a hivatalból érdekelne hogy miért kellett a járdát lezárni? Köszi."

-----------------

Mivel az új épület a szomszédos épületekkel összhangban az utcafrontra épül, az építés során elengedhetetlen a járda lezárása, senki nem szeretne beleesni a kiásott alapgödörbe, senki nem szeretne téglát, habarcsot, cserepet a fejére. Néhány felirat a helyszínen, cikk, tévéanyag, hirdetmény - tájékoztatás - igazán beleférne a városvezetés  részéről. A kerülőket különös figyelemmel tisztán kellene tartani.
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása