A Bicskei Íjászok egylete (amely épp alakulóban levő szervezet) és a Bicskei Csokonai Általános Iskola íjász szakkörösei idei első versenyükön vettek részt Pátyon -adta hírül kérésünkre vezetőjük, Ágoston László. 
mazsi_1.jpg
 
- Az "örömíjász versenyt" Dombóvári Lajos barátunk idén is kitűnően rendezte meg, és mi is jól szerepeltünk. 21 versenyzővel, több, mint tíz kategóriában álltunk lőállásba. 16 versenyzőnk részesült díjazásban. Fiatalok és kevésbé fiatalok a szerencsére verőfényes időjárásban nagyon jól érezte magát, és hódolt ennek a varázslatos sportnak. Bízunk abban, hogy az év további versenyein is hasonlóan eredményesek és jókedvűek maradunk! Köszönetet szeretnénk mondani a mellettünk álló szülői közösségnek is - zárta beszámolóját Ágoston László. 
csopikep.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása