A csákvári U15-ös labdarúgó csapatnak több szálon is van bicskei vonatkozása. Három bicskei fiú – Hodozsó Balázs, Nyitrai Ákos és Németh Áron Tamás (mindhárman a BTC játékosaiként kezdték) is a csapat tagjai, valamint edzőjük, Sötét Dávid, aki a BTC felnőtt csapatának aktív játékosa. 

img_2387.JPG

A bicskei csapattagok vastag betűvel. Hátsó (álló) sor balról jobbra: Lázár Dezső, Szabó Bence, Nemes Simon Bálint, Sötét Dávid – edző, Rózsa Marcell, Nyitrai Ákos 

Első sor

Németh Áron Tamás, Kovács Levente András, Hodozsó Balázs, Szajkó Levente Zoárd
Kun Gergő,
, Daróczi Balázs

 A képen nem szerepelnek: Zsigmond Levente, Kovács Máté, Kovács Roland

 

Valószínűleg a bicske.blog olvasói nem túl sokat hallanak róluk.

Ez a „kis” csapat az MLSZ U-15 II. osztályban játszik, jelenleg is tart a bajnokság.

A téli hónapokban azonban részt vettek az MLSZ Fejér megyei futsal tornáján is, amelyen –veretlenül-az első helyet szerezték meg, így továbbjutottak a régiós döntőbe, ami most, márciusban lesz. 

Nagyon tehetséges, lelkes, összetartó gyerekek alkotják a csapatot és Dávid, az edzőjük, maximálisan megállja a helyét a csapat élén - mondja a bicskei Németh Áron Tamás édesanyja, Dr. Némethné Goldsmann Judit, aki követi a mérkőzéseket és szurkol a fia csapatának. 

Sportbeszélgetésünk Juditék lányáról, Németh Lili úszósikereiről is szólt:   

img_2447.JPG

 - A második hírem Lili lányomról szól , aki továbbra is elszántan, időt, s energiát nem sajnálva ússza a kilométereket nap mint nap. Ez a szorgalom eredményt is hozott februárban, mert az Országos rövidpályás Szalai János Emlékversenyen Százhalombattán 100 m hátúszásban bronzérmet, míg a 4 x 50 m női vegyes váltó tagjaként aranyérmet szerzett.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása